marți, 25 august 2009

Mesajul travestitului Naomi pentru Neam si Tara!


"Legalizati prostitutia in Romania!",zise cu toata gura Naomi.Murdare vorbe,daca tinem cont din gura cui au iesit.In cazul legalizarii i-am da ceva de lucru astuia/asteia.Eu chiar le-as da ceva ceva de lucru.Sincer.
As incepe prin a le pune o sapa in mana si a le arata razoarele.
Sa incep prin a contracara ipotezele conform carora am avea de castigat prin legalizarea prostitutiei:
-Turismul castiga. Castiga turisti.E adevarat.Foarte multi turisti.Ce fel de turisti?Nu altii decat niste derbedei internationali,traficanti de carne vie(care isi vor face mult mai usor treaba),teribilisti,transexuali,homosexuali,travestiti s.a.m.d + forta de munca din afara Tarii:femei si barbati de nimic.
-Infrastructura castiga.
Dupa a mea parere nimic bun.Ci doar o lectie.E ca si cum ne-am prostitua sa scoatem Romania din 'necaz'.Eu asa alege totusi drumul onoarei.Nu va ganditi ca legalizand prostitutia ne vom transforma intr-o tara precum Olanda(vorbind de curatenie,economie si ordine)
-Locuri de munca. Mogulii vor intra in scena.Nu se va intampla altceva decat legalizarea retelelor ce deja exista.Vor fi 'pestii' cu bani si fetele de 18 - 25 ani care considera ca nu au altceva mai bun de facut decat sa isi vanda trupul pe cativa 10 de lei.
-Tineretul si democratia
Tineretul are ocazia ca de la varste mult prea fragede sa patrunda in 'taine' mult prea devreme descoperite.
-Homosexualitatea Castiga. Odata ce prostitutia va deveni ceva normal,odata cu legalizarea ei(peste cadavrul meu) oamenii cu obsesii si gusturi mai putin ortodoxe,cu dizabilitati de 'imperechere' isi vor etala nestingheriti orientarile.Odata cu asta vor deveni normale.Odata cu asta tinerii le vor adopta si privi ca pe ceva normal.Ei bine,nu vreau ca asta sa se intample.Si nici voi,sunt sigur,nu vreti ca in viitori vostri copii sa-si intemeieze o familie pe fundamentul barbat-femeie cu barba sau femeie-barbat doar in suflet.
Haideti sa nu transformam Romania in bordelul Europei.Sa nu transformam Romania in tomberonul Europei.Nu vrem sa atragem oamenii pentru a-si satisface poftele animalice ci vrem oameni care sa vina pentru ai nostri mandrii munti.Pentru ale noastre mandre si vechi traditii.Pentru a noastra ospitalitate,bunatate si credinta!
Acum o sa va vorbesc despre amatorii ce sunt pro-prostitutie.Vreau un raspuns la intrebarea: Ce fel de barbat esti cand platesti o femeie sa fie cu tine?Mai esti barbat?A plati o femeie pentru astfel de servicii te transforma intr-un animal fara minte,orbit si condus de organele genitale.Ca un caine pus pe foc in perioada de imperechere. Avem probleme grave,cititorilor.Avem probleme grave ce nu se rezolva prin astfel de mijloace.Nu putem vreodata schimba omul in bine,spre bine legalizand prostitutia si marijuana. Sa revenim cu picioarele pe pamant si sa incepem spalarea numelui de roman si imaginea Romaniei.

TU,ignorand toate asta,stand deoparte,nu faci decat sa dai unda verde acestor 'mutari' ce ne duc pe toti spre incasarea unui dureros "SAH MAT"!

11 comentarii:

  1. Foarte bine tratata de tine aceasta problema. Good work!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur sincer ca sunt romani care mai simt romaneste si crestin ortodox..inima mi se bucura..ca sa iei aceasta problema de unul singur te simti oarecum fara putere,iar cateodata curajul chiar iti piere dar poate nu suntem singuri..in noi inca mai bate o inima de roman si crestin..se stie desigur,cu o lumina de la o lumanare nu poti lumina foarte mult in jur..vantul delasarii si nepasarii o poate chiar stinge..dar impreuna putem face ca acea lumina sa devina foc care sa arda,sa curete cea ce mai avem in noi putred si murdar..impreuna suntem o putere..multumim Negoias Ion pentru indemn..multumim lui Dumnezeu pentru romanul din tine..asadar sa nu stam deoparte nu le vom da decat satisfactie prin repet nepasarea noastra acestor domni care vor sa legifereze prostitutia,homosexualitatea,indobitocirea,sa ne iubim copii inca de pe acum lasandule mostenire curata si sfanta fara modernisme de acest fel rau intelese si folosite..aveti inceredere..nu s-au stins toate lumanarile si nici nu se vor stinge atat timp cat inca mai simtitim romaneste..

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos!Multumim Daniel!Camarad de nadejde!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fratele meu, mult adevăr grăieşti. Nu pot decât să stau şi să râd la idioţenia argumentelor aduse de Naomi ăla pentru curvit. Şi totuşi, nu confunda mogulii cu proxeneţii. Şi... scrie mai rar. Zici bine ce zici, dar ai câteva erori de redactare fără care ar fi mult mai elegantă scrierea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu ma impacintez foarte tare in legatura cu problema tratata,pentru ca in primul rand propunerea vine din gura unei persoane ce nu merita atentia noastra si in al doilea rand pentru ca inca mai sper ca romanii nu au uitat ca sunt romani si mai presus de toate crestini,insa daca lucrurile vor lua amploare trebuie sa ramanem uniti si sa luptam pentru tara,credinta si copiii nostri.Eu daca voi fi strigat voi raspunde PREZENT!

    RăspundețiȘtergere
  6. Naomi sa faca ce doreste, cu cine doreste in casa ei. Restul, majoritatea trebuie sa decida. Pentru ca e imaginea Romaniei, pentru ca vorbim de demnitatea romanilor, pentru ca legile trebuie sa reflecte dorintele cetatenilor. Eu spun NU prostitutiei, NU homosexualitatii. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare!
    Ma bucur ca exista o filiala a ND si la Rm.Sarat.Sunt intru totul de acord cu convingerile voastre.
    Unde aveti sediul in localitatea noastra?
    A,si scrieti si voi mai des pe blog.
    SUNATI MOBILIZAREA!
    Pentru Dumnezeu,Neam si Tara!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sorin,contacteaza-ma la 0735855537.
    sau wtf_sven (Y!M)
    sau buzau@nouadreapta.org(mail)

    Ne mutam blogul.De aceea nu mai scriem nimic.O sa fie buzau.nouadreapta.org

    Multumim pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere
  9. "nu esti invins atunci cand sangeri\nici cand in lacrimi ochii ti-s\cele mai crancene infrangeri\sunt renuntarile la vis."R.GYR

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa nu uitam ca Dumnezeu nu binecuvanteaza nimicul(lipsa de atitudine)...deci sa continuam lupta asa cum putem,cu mijloacele noastre modeste dar demne.S-auzim de bine!salutari si strangeri de maini de la d-l Baciu din Bacau.

    RăspundețiȘtergere
  11. DACA VA MURI MISCAREA LEGIONARA DACA VA MURI NOUA DREAPTA DACA VA MURI ULTIMUL LEGIONAR ATUNCI IN ROMANIA SE VA LEGALIZA DESTRABALAREA. DAR CAT TIMP EXIZISTA OAMENI CARE AU CREDINTA IN DUMNEZEU SI CARE CRED IN SFANTA NOASTRA ROMANIE SI MAI SIMT ROMANESTE ASTA NU SE VA INTAMPLA. TRAIASAC CAMARAZI DIN RAMNIC. INAINTE CU ORGOLIU LEGIONAR.TRAIASCA MISCAREA LEGIONARA SI CAPITANUL. TRAIASCA NOUA DREAPTA.

    RăspundețiȘtergere